8 februari 2007 werd onderstaande mail apart naar elk Kamerlid gezonden


Homepage Karel de Werd <=======> Mijn schotschrift met strafrechtelijke immuniteit

Op 8 februari 2007 werd onderstaande mail apart naar elk Kamerlid gezonden
De vraag is: Hoe zit het met het respect voor de (grond)wet van parlement en pers?

Belediging van de Tweede Kamer

De Telegraaf van: do 1 feb 2007, 19:26 | 89 reacties

Kamer pikt 'fuck you' tegen agent niet

DEN HAAG - Burgers die de politie uitschelden, mogen daar niet zomaar mee wegkomen. Een rechter bestempelde het roepen van 'fuck you' onlangs niet als belediging. Minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) moet zonodig de wet aanpassen om dat soort vonnissen te voorkomen, aldus de Kamer.

Commentaar: Waarom wordt belediging van de Tweede Kamer met nazi-symbolen dan wel als zoete koek geslikt ...!! Zie: http://www.sdnl.nl/de-werd/de-werd-persconferentie.htm

Wat rechtsgelijkheid ?? Zie bijvoorbeeld de vruchteloze correspondentie met André Rouvoet

Klik voor de complete lijst van kamerleden die d.d. 8 februari 2007
'gekozen' zijn door het Nederlandse volk om hen te vertegenwoordigen

Nieuws: Wouter Bos zei op RTL4 (15-02-07) dat hij de voedselbanken ging bevechten. Don Quichote deed hetzelfde maar dan tegen windmolens. De enig echte oplossing is: het fors verhogen van de door het CDA en VVD al twintig jaar gekorte munimumlonen en uitkeringen. Maar daarover hebben de armen in ons land niets kunnen lezen in het regeerakkoord. Het motto: 'Samen werken, samen leven', houdt ook bij deze regering niet in: voldoende financiële middelen gunnen om van rond te komen zonder te moeten bedelen, stelen of zwart er wat bijverdienen om te kunnen overleven en de deurwaarder van Justitie met zijn jachtvergunning en verhoging op verhoging te kúnnen ontwijken.

Wouter Bos heeft de verkiezingen verloren omdat hij de leugen en demagogie van Maxime Verhagen over de fiscalisering van de AOW niet goed gepareerd heeft. De vraag hoeveel mensen er zijn die meer dan € 15.000 bovenop de AOW-uitkering aan inkomen hebben bij hun pensioen werd niet gesteld. Maxime Verhagen die voor dit kiezersbedrig beloond wordt met het ministerschap van Buitenlandse Zaken kan nu wereldreizen gaan maken op kosten van de belastingbetaler. Zo zie je maar weer hoe opportunistische de politiek in elkaar steekt.