E-mail over de Nederlandse Groene stroom maffia


EuroStaete . . EKC . . Klokkenluiders <===> SDN . . Wolmanzouten . . English

Henry George (1839-1897): De Aarde behoort toe aan alle levende wezens
    Groene stroom maffia

de media slapen

8 maart 2002

Onderwerp: Groene stroom- / giftige cement-/ giftige hout-maffia

Hallo Rob. Barry, Sam, Toine, Annelies, Pieter, en Jan

Deze E-mail is per BCC ook naar de media verstuurd. Wanneer die 320 redacties niets schrijven of uitzenden, dan is voor mij helder dat ook Wim Kok de corruptie rond GROENE STROOM en de afvalstromen accepteert. (hiervan heb ik keiharde bewijzen) In het maandelijkse torentjesoverleg met de eindredacteuren van de grote media wordt bepaald waarover de media NIET zullen schrijven. De meeste mensen weten dat niet en dat komen ze ook niet te weten; dat is logisch. Daarom stuur ik het onderstaande bericht en vraag iedereen om de boodschap verder te brengen, want ook de Milieubewegingen en de zogenaamde GROENE politieke partijen doen niks. Dit ondanks de Nederlandse en Europese wetten. Ik vind dat volstrekt onbegrijpelijk. Nu komt er eindelijk wat ambtelijke corruptie bloot zoals je hebt kunnen zien in Zembla van gisteravond. Maandag is de herhaling om 15.15 uur.

Op milieugebied is de corruptie nog heel veel groter, zelfs tot aan de Raad van State en de Hoge Raad  aan toe (Pikmeerarrest die ambtelijke wetsovertredingen straffeloos maakt). Ook hiervan zijn bewijzen in overvloed. Ik ondersteun het idee van Rob Brockhus om een Kamerzetel-151 te eisen in de Tweede Kamer en een televisieprogramma daaraan te koppelen. Wil je echt democratie? Begin dan eens die zeepkist genaamd Kamerzetel 151 voor elkaar te krijgen en zelf te gaan gebruiken. Stel de omroepen de vraag of ze dat programma op televisie willen uitzenden, zodat de volkswoede zich niet behoeft te ontladen met een stem op Pim Fortuyn waarvan je niet weet wat hij in de breedte echt wil. Met name wat betreft het milieu dat vol staat met een chemische tijdbom van drie miljoen kubieke meter geïmpregneerd hout.

Toch is Fortuyn misschien de enige die het voorstel van die Kamerzetel-151 in zijn programma inbouwt en de kiezers precies dat geeft waarop ze zitten te wachten: INSPRAAK en politieke controle over de controleurs in het parlement. Als Pim dat doet en de oubollige partijen laten die schreeuw om directe democratie liggen, dan kan Fortuyn misschien wel de grootste partij worden met de komende verkiezingen en wordt nog premier ook. Een politiek Armageddon dat de sufferds dan zelf over zich hebben afgeroepen. Dus .....!


Beste Mensen, per BCC,

Hieronder vindt u mijn artikelen "
collusie vergiftigt onze bouwvakkers, Groene Stroom Maffia" en "
Duizenden slachtoffers in Kleintje Muurkrant. Ik schrijf daar elke maand een artikel in. Kan ik ook over jullie zaak doen. Deze krant is echt onafhankelijk en heeft geen winstbedoelingen. Het kost zo'n 45 gulden per jaar voor een maandelijkse uitgave. Steun deze krant en neem een abonnement. Kijk hiervoor ook op internet www.stelling.nl/kleintje In deze artikelen kunt u ook de namen van corrupte bestuurders e.a. vinden. Hoe diep deze milieumaffia zit kunt u verder lezen bij de Sociale Databank Nederland op internet op de volgende adressen: www.sdnl.nl/nvvk.htm en www.sdnl.nl/vragen.htm en www.sdnl.nl/ekc-mail.htm en www.sdnl.nl/epon-3.htm en www.sdnl.nl/houtmot.htm met alle doorkliks en films.    


Ik stel het erg op prijs als je deze informatie voor het overleg goed doorgelezen hebt. Dit maakt het overleg veel efficiŽnter. Ook stel ik het op prijs als je deze E-mail maximaal doorzendt aan uw leden. Mocht je nog tijd over hebben dan kijk maar eens op 
www.sdnl.nl/ekc.htm en www.sdnl.nl   Mocht je nog meer tijd over hebben dan kijk eens op www.katholieknieuwsblad.nl   zoek daarin naar de diverse artikelen over dit onderwerp. Ook een abonnement op deze krant is zeer erg aan te bevelen. Deze krant laat zich namelijk ook niet beïnvloeden door bovengenoemde politieke organisatiecriminaliteit. De meeste grote kranten moeten namelijk aan Wim Kok maandelijks verantwoording afleggen voor hetgeen dat wordt geschreven

Waar blijft GroenLinks en de met GroenLinks samenwerkende milieuorganisatie Milieudefensie ??

Zendt deze E-mail maximaal door !!

Tot horens

Met vriendelijke groeten
Ecologisch Kennis Centrum BV
Ad van Rooij
tel 0413 490387
fax 0413 490386
E-mail a.vanrooij1@chello.nl 

Persbericht voor echte democraten


Disclaimer