Het bekvechten begint al na het aanbieden van de nota aan de aanwezigen door Ad van Rooij

EuroStaete . . EKC . . Klokkenluiders <===> SDN . . Wolmanzouten . . English

Is ecologisch terrorisme acceptabel in Nederland ??

Stem tegen de toenemende kankergevallen door groene stroom en geïmpregneerd hout, veroorzaakt en gedoogd door twintig jaar CDA politiek in Sint Oedenrode.

Het resultaat van 20 jaar vergiftigen ziet u om u heen. Wilt u nog meer van hetzelfde? Kies dan CDA, VVD, PvdA of D66. Wilt u dat absoluut niet? Stem dan op uzelf door Rob Brockhus, nr. 21 van lijst 16 in de Tweede Kamer te kiezen. Hij wil dat de burger zelf het woord kan voeren in het parlement en op TV met KAMERZETEL 151. Lees de uitleg daarvan op www.sdnl.nl/kamerzetel-151.htm

Ik doe mijn best om de algehele vergiftiging door zware metalen (die absoluut niet in het milieu mogen komen) te stoppen. Voor uitleg: www.sdnl.nl/ekc.htm Bovengenoemde partijen CDA, VVD. PvdA en D66 hebben aan de vergiftiging actief meegewerkt en de resultaten daarvan ondervinden wij dagelijks met 'n toenemende aantal kankergevallen.

De CDA-caravaan in St.-Oedenrode Videoverslag van de presentatie van deze pagina aan alle aanwezigen van en bij de CDA-caravaan in Sint-Oedenrode op 18 januari 2003. Staatssecretaris van Geel van VROM bleek de boodschap van Ad van Rooij te hebben begrepen en zal hem ongetwijfeld uitnodigen voor een gesprek op het ministerie. De 15 jaar lange strijd van Ing. A.M.L. van Rooij komt daardoor en dankzij de besluitvorming in België en vanwege de Europese Commissie eindelijk op het punt dat de diffuse vergiftiging met arseenzuur en chroom-VI met subsidie van VROM wordt beëindigd. Dat het zo lang heeft moeten duren is een grof schandaal en een echte misdaad tegen de menselijkheid.


De Belgische kogel is door de kerk----- Original Message -----
From: Johan Malcorps (Johan.Malcorps@vlaamsparlement.be )
To: Ad van Rooij
Sent: Friday, January 17, 2003 11:57 AM
Subject: Fw: verbod gebruik arseen voor verduurzaming hout van speeltuigen, tuinmeubels, e.a.

Beste Ad, In BelgiŽ gaan we in opvolging van de nieuwe Europese richtlijn het gebruik van CCA-zouten voor alle huiselijke toepassingen en in speeltuinen verbieden. Rest nog de ontzag lijke uitdaging om het verduurzaamd hout dat al in omloop is te achterhalen en oordeelkundig te verwerken.

Johan Malcorps

Het CDA heeft 't milieu vergiftigd met kankerverwekkend arseenzuur. Prominente bestuurlijk verantwoordelijke CDA'ers verzaakten hun wettelijke plichten:

  • Dhr. F. Houben Commissaris van de Koningin voor Noord Brabant ( CDA )
  • Dhr. P. Schriek Burgemeester van Sint Oedenrode ( CDA )
  • Dhr. G. Bos Officier van Justitie 's Hertogenbosch ( CDA )

Geachte heren Houben, Schriek, Bos en Van Aarle, deze e-mail is aan u allen gericht,

Twintig jaar CDA, PvdA, VVD en D66 politiek heeft ervoor gezorgd dat vanuit Nederland over de hele wereld eco-terrorisme wordt gepleegd. Daarin spelen U, F. Houben , P. Schriek en G. Bos al jarenlang een samenspannende hoofdrol. Hoe ongelooflijk ook, in de provincie Noord-Brabant en met name in de gemeente Sint-Oedenrode, bevindt zich het centrum van dit wereldwijd vertakte eco-terrorisme. Ik, mijn gezin en mijn ouders hebben dit al vijftien jaar lang aan den lijve ondervonden. Men misbruikt het houtimpregneerbedrijf Gebr. van Aarle B.V. al jaren als dekmantelbedrijf om zwaar chemisch afval te dumpen in geïmpregneerd hout. Onlangs heb ik dat volledig kunnen ontmaskeren. Voor de feitelijke bewijzen lees: column30.htm met doorkliks,waaronder ook een viertal video's.

Aan Commissaris van de Koningin F. Houben, aan burgemeester P. Schriek, alswel aan officier van Justitie G. Bos richt ik het nadrukkelijke verzoek dit eco-terrorisme onmiddellijk te stoppen en het hout- impregneerbedrijf Gebr. van Aarle B.V. niet langer te gebruiken als dekmantelbedrijf voor de verrijking van eco-terroristen, die miljoenen mensen een sluipende (kanker)dood injagen.

Hierbij richt ik aan de media het verzoek mij te helpen met het ontmantelen van dit vanuit Nederland wereldwijd vertakte eco-terrorisme. Maak niet a.u.b. de fout dit chemische gevaar te onderschatten.

Ad van Rooij

E-mail: a.vanrooij1@chello.nl en informatie op website: www.sdnl.nl/ekc.htm