Essentie van democratie is niet uw Kamerzetel, maar of een onderwerp ter sprake komt. Met KAMERZETEL 151 kan dat...!!

Persvrijheid impliceert ook het niet-publiceren van cruciale politieke informatie

Politiek . . . Geld . . . SDN . . . Klokkenluiders . . . Persvrijheid . . . Corruptie in Nederland

Henk Hofland, de goeroe van de persvrijheid geeft de grenzen aan

Alleen de volstrekt onnozele gelovigen denken nog in de onpartijdigheid en integriteit van de media, politiek en rechtspraak Zie daarom mijn open brief waarop nog niemand heeft durven reageren met een vraag of kritiek. U wel?

Nog iets: Er moet een groot verkiezingsdebat worden gehouden voor alle gemandateerde nieuwe partijen een dag voor de dag van het grote verkiezingsdebat van de grote partijen. Laat dat de NOS en andere betrokkenen weten! Dien een schadeclaim in bij de omroep indien deze toegang tot de massamedia discrimineert en blokkeert en dreig met beslaglegging op de bankrekening van die nalatige omroep. Welke advocaat of deurwaarder durft dit aan?

Van: sdn@planet.nl
Verzonden: dinsdag 10 mei 2016 21:14
Aan: nosbinnenland@nos.nl; nieuwsuur@nieuwsuur.nl
Onderwerp: FW: Tot mijn grote verbijstering hoorde ik in het NOS-journaal dat een op de acht kinderen in Nederland in armoede leeft

Nog even dit, op het journaal werden drie zaken aan de orde gesteld: de opwarming van de aarde en de rechtszaken tegen Holleeder en Jos van Rey. Deze zaken zijn te weinig in openbare discussie. De opwarming van de Aarde is goed te regelen wanneer we er over gaan praten. Scheelt ons miljarden aan schade door tornado’s en ongewenste smelt van de poolkappen en het stijgen van het zeeniveau. Maar wie wil horen? Bekijk dit eens: www.sdnl.nl/sun.htm en het kwalijke functioneren van het OM inzake een reeks klokkenluiders als www.sdnl.nl/kluun.htm en www.sdnl.nl/rieteld-aangifte-30.htm en een serie klokkenluiders die door de overheid worden ontrecht en het bos in gestuurd. Verder het kankerverwekkende antiroestmiddel van Chroom VI dat al heel erg lang werd aangekaart door ing. A.M.L. van Rooij in zijn eerste tv-uitzending bij de RVU: https://www.youtube.com/watch?v=O_orf_C8dl8 en de Hollywood-film van Erin Brockovich over Chroom-VI in ons drinkwater. Allemaal oud nieuws. Iets voor onderzoeksjournalisten en politici om uit te zoeken waarom niemand daarvoor heeft gewaarschuwd.

Zonder stronteigenwijs te zijn bereik je nooit iets. Maar andersom kan ook. Luister naar mijn advies: gebruik en misbruik niet de enige ongecensureerde zendtijd voor politieke partijen. Nog iets: Er moet een democratisch groot verkiezingsdebat worden gehouden voor alle nieuwe deelnemende partijen op de dag voor het grote verkiezingsdebat van de grote partijen. Laat dat de NOS en andere betrokkenen weten en wijs op de antidiscriminatiewet en de mededingingswet voor eerlijke concurrentie. Dreig met schadeloosstelling en beslaglegging.

Nog iets: Er moet een democratisch groot verkiezingsdebat worden gehouden voor alle nieuwe deelnemende partijen op 10 september, een dag voor het grote verkiezingsdebat van de grote partijen op 11 september. Laat dat de NOS en andere betrokkenen weten!

Nu nog het grote verkiezingsdebat voor nieuwe partijen op 10 september 2012. Grondwet art. 1

Tot mijn grote verbijstering hoorde ik in het NOS-journaal dat een op de acht kinderen in Nederland in armoede leeft. In Rotterdam zelfs een op de vier. Poeh…, honderdduizenden gezinnen diep in de crisis gedrukt door de regering! Dat dit zomaar en plotseling uit de lucht komt te vallen, dat wist ik niet. Ik vermoed dat alle onderzoeksjournalisten en politici in het parlement dat ook niet wisten, want anders zouden ze hun ambtseed toch wel gestand hebben gedaan. Zeker die van de Buckler-partij van Diederik Samsom. Alleen Sadet Karabulut van de SP heeft een tegenargument laten horen in de Kamer toen ze zei: “Sinds de crisis zijn de rijken in Nederland vijftig miljard euro rijker geworden, de armen twintig miljard armer, en de middengroep hebben dertig miljard ingeleverd ten gunste van de rijken”. Zie mijn open brief aan de onderzoeksjournalisten in het boek van Arnold Karskens. Tot nu toe wordt er kennelijk nog geen onderzoek gedaan gezien de stilte. Mijn telefoon blijft dood.

Niemand van de andere partijen reageerde daarop.  Ook Emieltje Roemer liet het er bij zitten. Straks krijgen we met de campagnes voor de nieuwe Kamerverkiezingen weer de sprookjes van Moeder de Gans te horen met vergezichten hoe het allemaal beter zal worden, maar nooit voor wie. Honderdduizenden gezinnen in Nederland lijden onder de bezuinigingsterreur van deze VVD-PvdA-regering, waarbij ik meen dat de hoofdverantwoordelijkheid daarvoor ligt bij de PvdA die godbetert er alles aan heeft gedaan om dit kabinet in het zadel te houden. Alle drogredeneringen ten spijt. De verpaupering en werkloosheid met de nog geplande bezuiniging op de zorg zal worden gepresenteerd als: “NODIG”, hetgeen klinkklare kolder is m.b.t. de opmerking van Sadet Karabulut.

Deze maand, mei 2016, is een grote feestmaand, want de vakantiegelden worden uitgekeerd. Maar wie worden daar echt blij van? Laat ik een paar noemen: het UWV, de ziekenfondsen, huisbazen, deurwaarders, incassobureaus, gemeenten zonder kwijtschelding, schuldsaneerders, en curatoren die de boel mogen flessen. Daar tegenover krijgen Kamereden 8 procent vakantiegeld van een jaarsalaris van ca. € 92.400 of meer. Dat maandinkomen is wat eufemistisch wordt genoemd een schadeloosstelling (welke schade dan?). Zij krijgen deze maand ca. € 15.000 bruto bijgeschreven op de bankrekening; dit naast de opbouw van het pensioen met 4 procent per jaar. Iedereen snapt dat Kamerleden goed voeling hebben met vooral de onderkant van de maatschappij. Mensen in bijv. de schuldsanering moeten rondkomen met netto ca. 250 euro per maand. Dus het bijgevoegde bericht is heel toepasselijk. Mede omdat geen van de ‘Kamerleden’ gereageerd heeft op het welvaartstekort dat miljoenen burgers in de armoede drukt. Zie de 31 punten in de opgestelde motie. Het is wachten op een ‘’beëdigde volksvertegenwoordiger” zonder last of ruggespraak die het waagt de voorgestelde motie in stemming te laten brengen.

Dus wanneer de nieuw partijen de koppen eens bij elkaar steken en gaan overleggen hoe zij die sprookjesverhalen van de lijsttrekkers gaan ontmantelen, dan moeten nog maar eens kijken naar hoe dat was voorgesteld bij de mislukte poging van SOPN in 2012: www.sdnl.nl/sopn.htm.

Alleen de volstrekt onnozele gelovigen denken nog in de onpartijdigheid en integriteit van de media, politiek en rechtspraak. Zie daarom mijn open brief waarop nog niemand heeft durven reageren met een vraag of kritiek. U wel?

Van: rob.brockhus@gmail.com
Verzonden: zondag 8 mei 2016 18:06
Aan:arnold.karskens@skynet.be; Bas.Haan@Nieuwsuur.nl
CC: info@theodorholman.nl; redactie@volkskrant.nl; stan10@planet.nl; a.schuette@backroom-entertainment.com; eric@ftm.nl; i.angell@lse.ac.uk; info@assnaebouazza.nl; info@debezigebij.nl; info@pbo.nl; info@polderpers.nl; johana.grohova@newdirectionfoundation.org; kleintje@stelling.nl; maxipam@gmail.com; persberichten@geenstijl.nl; post@uitgeverijpodium.nl; redactie@villamedia.nl;
Onderwerp: Zie mijn poging met de onderzoeksjournalisten in contact te komen. Dat valt niet mee!

Zie mijn poging met de onderzoeksjournalisten in contact te komen. Dat valt niet mee!

Met flink wat zoekwerk heb ik wat contacten kunnen vinden. De dames en heren onderzoeksjournalisten zijn wat betreft het mailen nogal schuw. Ik hoop dat zij elkaar goed kennen ook n.a.v. het boek van Arnold Karskens die vermoedelijk iedereen wel zal kennen. Ik ben benieuwd

Arnold Karskens: Postbus 12830, 1100 AV Amsterdam, www.arnoldkarskens.com , arnold.karskens@skynet.be

Gertjan van Beijnum: https://www.stelling.nl/kleintje: kleintje@stelling.nl;
Hassnae Bouazza: http://www.hassnaebouazza.nl: info@assnaebouazza.nl
Jan Dijkgraaf; https://nl.linkedin.com/in/jandijkgraaf:
Derk Jan Eppink: http://www.djeppink.eu: @djeppink; johana.grohova@newdirectionfoundation.org
H.J.A. Hofland: http://www.sdnl.nl/henk-hofland.htm
: info@debezigebij.nl
Theodor Holman: http://www.theodorholman.nl: info@theodorholman.nl

Stan van Houcke: http://stanvanhoucke.net: stan10@planet.nl 
Joris Luyendijk: http://www.jorisluyendijk.nl: post@uitgeverijpodium.nl 
Rudie van Meurs: www.polderpers.nl; info@polderpers.nl
Alexander Münninghoff http://www.deleunstoel.nl info@pbo.nl
Annabel Nanninga: https://jalta.nl/author/nanninga: redactie@villamedia.nl
Joost Niemöller: http://joostniemoller.nl: @JoostNiemoller;  
Max Pam: http://maxpam.com; maxipam@gmail.com
Jan Roos: www.geenstijl.nl; persberichten@geenstijl.nl
Alexandra Schutte: www.backroom-entertainment.de; a.schuette@backroom-entertainment.com
Eric Smit: https://www.ftm.nl eric@ftm.nl
Martin Sommer www.volkskrant.nl/redactie/martin-sommer~r6648: redactie@volkskrant.nl
Udo Ulfkotte: http://www.ulfkotte.de/7.html: @UdoUlfkotte;
Ebru Umar: https://twitter.com/umarebru
@umarebru 
Martin Visser: https://twitter.com/martinvisser: http://martinvisser.info/over.html; @martinvisser
Brenno de Winter: https://dewinter.com: i.angell@lse.ac.uk

  Een waakhond die te vaak loos alarm geeft, heeft geen functie
  De rechtspraak in Nederland beheerst door collusie en manipulatie
  Men begint het te snappen, "Beter laat dan nooit !
  Arsenicum en oude Kok. Gevangenisstraf i.p.v. commissariaat
  Pamela Hemelrijk geschorst als redacteur van het Algemeen Dagblad
  Actie tegen Wolmanzouten
  Wat de politiek heeft laten afweten
  Aan 13 mln. kilo Arsenicum en 30 mln. kilo Chroom VI kan het niet gelegen hebben
  De Rechterlijke Macht in een helder schijnend zonnetje
  Kontkruipers, de machtigste lobby voor het kabinet is de pers
  Rechtspraak in Nederland beheerst door collusie, zwendel en manipulatie
  De moord op Pim Fortuyn. Wie heeft er belang bij, Watson?
  Spong for Justice
  I saw a dead man win a fight
  Leren leven met bedrog en rechtsongelijkheid?
  Kritiek op eigen nest vergt moed
  Terug naar het begin