Advocaten, FIOD, Justitie en VROM-inspectie Arnhem zijn met die gevoelige zaak bezig om de onderste steen boven te krijgen

Het drama van illegale bungalows op park De Eese in Steenwijk
Park 'De Eese' . . . Antecedentenregister juristen <===> SDN . . . Klokkelluiders

Fons Fennis is voorzitter van de vereniging van eigenaren 'De Eese' op een bungalowpark in Steenwijk. Volgens de wettelijke normen bestaan deze bungalows niet als woning, hoewel als zodanig gekocht. Zie de video over illegale bungalows !!

Zes advocaten, FIOD, Justitie en VROM-inspectie Arnhem zijn met deze gevoelige zaak bezig om de onderste steen boven te krijgen. Miljoenen zijn er mee gemoeid. Met name burgemeester Hayo Apotheker bevindt zich in een hachelijke positie, omdat hij als minister van Landbouw, Visserij en Milieubeheer een half miljoen gulden (!) subsidie verleende aan Jonkheer Mr. Dr. H.A. van Karnebeek (honorair kamerheer van de koningin) voor het bouwen van een loods op zijn 200 hectaren groot landgoed, om daarin lelieproducten te verwerken voor export. Klik voor het video-verslag !!

Ook in Groningen in Vlagtwedde spelen min of meer dezelfde problemen waar de families Breuer en Linsen slachtoffer zijn van de ogenschijnlijk onzuivere verkoop van vakantiewoningen op het park Emslandermeer.

Het landgoed: Heerlijkheid De Eese van eigenaar Jhr.mr.dr. H.A. van Karnebeek

    Het drama van illegale bungalows op park De Eese in Steenwijk
    Het drama van illegale bungalows op Parc Emslandermeer in Vlagtwedde
    Zwartboek met een overmaat aan bewijzen van manipulatie en onwettig handelen

    Terug naar het begin