Nederland is met 12 arrestaties van Micha Kat nu een politiestaat met censuur

IRM . . Juristen . . EU Grondwet <==> SDN . . Klokkenluider . . Micha Kat

Klokkenluider Online krijgt een tweelingbroertje: Verboden te Kijken

      https://www.youtube.com/v/rlh_Tl4KVM4 https://www.youtube.com/v/P_SdP4IOfl4

Met verbijstering ervaarden 50 getuigen op de tribune van de rechtbank in Den Haag op vrijdag 11 februari dat zijn als een troep voetbalvandalen werden gestalkt door een 30- tot 40-tal agenten, waarvan alleen al in de rechtszaal er 16 dreigend opgesteld stonden met handboeien en pepperspray. Welk gevaar die alerte mensen zouden kunnen vormen voor de openbare orde is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat met de twee wrakingen van de rechters een duidelijk signaal werd afgegeven dat het opblazen van een miniem feit van het aanbrengen van tekst op de muur van het Bilderberg-kantoor, en van het ministerie van Justitie de hele procesgang belachelijk maakt.

De zeer bewuste groep mensen uit alle delen van het land die heel goed weten dat er veel mis is in de zogenaamde rechtsstaat, komen bij de komende wrakingzitting met nog grotere aantallen dit absurde schijnproces volgen. De overheid maakt met zijn kafkaiaans misbruik van het monopolie op geweld zich te schande. Tijdens de volstrekt idiote begeleiding - politionele stalking - werden uiteindelijk twaalf volkomen ongevaarlijke getuigen van de rechtszaak gearresteerd en binnen enkele uren weer vrijgelaten. De Nederlandse bevolking is over deze actie die door de landelijke media van kranten en omroepen zorgvuldig onkundig gehouden. Want alles waarvoor die groep mensen waren gekomen is om te zien hoe het spelletje gespeeld wordt in de rechtszaak.

De officier van Justitie maakte zich volkomen belachelijk door de graffiti die gemakkelijk weg te wassen was als 'vernieling' van een gebouw aan te geven. Echt onze rechtsstaat is helemaal kapot. Maar u hebt het recht als lezer om rustig te gaan slapen, ook al worden mensen van boven de zestig met deze brutale actie als voetbalvandalen behandeld, waarvoor de burgemeester van Den haag de voetbalwet misbruikte. Hoe zit het met onze journalisten en volksvertegenwoordigers die dit te horen en op video te zien krijgen? Zwijgen? Zie de video op de website van Micha Kat: Klokkenluideronline

Een helder verslag van anonieme Wendy X van het massale volstrekt ongerechtvaardigde optreden van de politie tijdens de wrakingszitting en daarna met 12 arrestaties van volstrekt onschuldige getuigen van de rechtszaak tegen Micha Kat en Eric Donk op vrijdag 11 februari in Den Haag.

Nederland is met 12 arrestaties nu een politiestaat na de rechtszaak tegen Micha Kat
Micha Kat stond vrijdag 11 februari 2011 voor de rechter en is daar dan heel erg blij mee!