Voor het eerst heeft een politieke partij 76 kandidaten op de verkiezingslijst
SOPN . . . EuroStaete . . Kamerzetel 151 . . Klokkenluiders <==> SDN . . Staatsschuld . . Discussie

De Volkskrant verbindt zonder juiste reden de SOPN met UFO's. Foei...!

logoXs150Persbericht - 76 kandidaten op lijst SOPN

Voor het eerst in de vaderlandse geschiedenis vermeldt een nieuwe politieke partij 76 kandidaten op haar verkiezingslijst. Deze primeur gaat naar de SOPN, voluit de Soeverein Onafhankelijke Pioniers Nederland. De SOPN zegt de belangen van de meerderheid van de stemgerechtigde Nederlanders te vertegenwoordigen, en rekent daarom op minimaal 76 Kamerzetels. Op vrijdagavond 20 juli vanaf 20:00 uur presenteert de SOPN haar kandidatenlijst in het verkiezingscafé aan de Birkstraat 136 in Soest.

De eerste positie op de verkiezingslijst van de SOPN was al enige tijd bekend. Op deze positie staat lijsttrekker Dr. Johan Oldenkamp, auteur van 25 boeken, oprichter van de onthullende website Pateo.nl en principieel zorgverzekeringweigeraars. Samen met de overige 75 kandidaten laat de SOPN zien de gehele Nederlandse samenleving te vertegenwoordigen. De kandidaten variëren in leeftijd van 22 tot 70 jaar. Het aantal vrouwelijke kandidaten is nagenoeg éénderde.

Omdat een nieuwe partij maximaal 50 kandidaten per kieskring op de lijst kan vermelden, komen alleen de eerste 39 kandidaten voor op alle lijsten. De invulling van de overige 11 posities varieert per kieskring. Op deze manier is de SOPN erin geslaagd toch 76 kandidaten te vermelden op haar lijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen.

namens, Bestuur SOPN
Soest, www.sopn.nl

  P.s.,
  Mensen en partijen die de echte politieke invloed van de burgers in het lopende regeerperiode willen realiseren, adviseren wij om contact op te nemen met de partij van uw keuze, en deze de inspraak van u als kiezer in de Tweede Kamer te (laten) realiseren. Dit is geen stemadvies maar een aanbeveling tot het nemen van democratische actie. Niet alleen naar een partij die de formule van Kamerzetel 151 in het verkiezingsprogramma heeft staan, maar vooral ook naar uw eigen partij, waarvan de programmacommissie nog niet besloten heeft om de (eigen) kiezers zó serieus te nemen, dat hun mening ook na de Tweede Kamerverkiezingen in de praktijk gerespecteerd wordt.

  Kiesraad - Overzicht geregistreerde partijen voor de verkiezingen van de Tweede Kamer

  Overzicht van alle bij de Kiesraad geregistreerde politieke partijen

  Essentie van democratie is niet uw Kamerzetel maar of een onderwerp ter sprake komt

  Overzicht van alle bij de Kiesraad geregistreerde politieke partijen

  Essentie van democratie is niet uw Kamerzetel maar of een onderwerp ter sprake komt


  Terug naar het begin