Web Master onder palmboom in slaap gevallen !!! Door Ed Steur, slachtoffer Bijlmerramp

Burgers & Bijlmer . . Bijlmer enquête . . Doemvlucht <===> Kamerzetel 151 . . SDN . . Heijboer

Oproep: Wie herkent mij ?


E.I.M Steur
Silvoldestraat 51
1107TC Amsterdam Z.O (Tel. 020-6963617)

Amsterdam 8 juli 2000

Voorpaginanieuws

Web Master onder palmboom in slaap gevallen!!!!

    Hallo Rob,

Is de webmaster van SDN onder de palmbomen met zijn biertje in slaap gevallen? Dat biertje is je van harte gegund, maar niet zoveel dat je dronken bent. Het kan ook zijn dat de webmaster het veel te druk heeft gehad met allerlei akkefietjes. Ja, ja, ik hou je wel in de gaten hoor, op de website en zie ik best de veranderingen en ik weet ook wel hoeveel tijd er in gaat zitten. Het enige wat ik nog niet gezien heb is mijn oproepje en dat je door de drukte nog geen tijd gehad zal hebben, vermoed ik. Zou jij daar alstublieft voor Edje raketje nog een gaatje kunnen vinden? In principe hoeft het er ongeveer acht weken op te staan. In die tijd moet ik bezwaar hebben aangetekend.

Gisteren hoorde ik dat het bezwaar bij het hulpfonds voor Bijlmerslachtoffers een hoorzitting zou zijn, en alles wat ik kan aandragen is meegenomen - bijvoorbeeld dat er een oproep op de site van de SDN zou staan. Ik kan dan aantonen dat ik op alle mogelijke manieren heb geprobeerd om getuigen te vinden. Zij kunnen dat zelf zien. Ook heb ik een opsporingsverzoek gedaan met mijn oproep bij de Nederlandse politiebond en de politie Haaglanden en de politie Rotterdam. De politieagent is moeilijk te vinden, omdat van de agenten die uit andere steden zijn gestuurd naar de Bijlmerramp geen lijsten zijn bij gehouden van wie er gestuurd zijn geworden. Ook heb ik een persbericht doen uitgaan naar de regionale kranten, maar of die het oppikken weet ik niet. Een reactie van de politie heb ik ook nog niet gehad.

Als niemand het plaatst of ik krijg geen reactie, dan heb ik zwaar pech gehad en vis ik naast het net. Ik had natuurlijk voordat ik de mensen ging helpen eerst naar hun naam en adres moeten vragen, stom van mij he? Als ik dat had gedaan had ik nu geen probleem gehad met het hulpfonds. Ik hoorde dat zelfs Carel Boer maar vierduizend gulden heeft gehad en die gaat komende week naar de hoorzitting. Als dat zelfs flopt dan is voor mij het hulpfonds gebakken lucht. Vinger aan de pols gaat zich waarschijnlijk er ook mee bemoeien en schijnt er een mycoplasma vereniging opgericht te gaan worden hoorde ik gisteren. Weer een club er bij. Nou, ik hoop dat je een fijn masterweekend hebt, ook de groetjes aan je vrouw.

P.S. Heb je gisteren nog Nova gezien? Ik wist dat ik gelijk had, en werd ik wel even bevestigd van mijn gelijk. Niemand pikte het op en ik heb het daarom dit jaar overgedragen aan Italië dit voorjaar. Het betreffende instituut wat het deel onderzoek heeft gedaan in Nederland zal ik maandag inlichten.

Afz: Edje, nog geen fluitend Raketje.

    Ed Steur