Actuele verslagen en commentaren om onwaarheden en ontbrekende vragen over de Bijlmerramp aan de orde te stellen

De Bijlmerramp van nabij ervaren
Bijlmer enquête . . . Kamerzetel 151 . . . Klankbord <===> SDN . . . Klokkenluider

Precies 5 1/2 jaar dat de Bijlmerbewoners zich zorgen maken om hun gezondheid

El Al Airways


Uranium Airways


Door S. van Zoest
Gooioord 350
1103 CX Amsterdam ZO
Tel/Fax: 020-6996355
Mobiel: 06-51526746

    Onderwerp: Is "Bijlmerramp" ook een milieuramp?

Houdt U ook van bloemen en parfum? Nu ik wel. vooral van DRAKKAR-NOIR en Cacharel. Ook ben ik dol op Lancôme-creme. Dit alles zat in het vliegtuig van EL AL, de LY 1862 die op de bewuste zondagavond, 4 oktober 1992, bij mij in de flat explodeerde en mij achterliet in de meest mogelijke puinhoop ooit gezien in mijn leven.

Het rapport van Biospectron AB in Zweden

Het is nu precies 5 1/2 jaar dat de Bijlmerbewoners zich zorgen maken om hun gezondheid. Ook ik hoor bij de verontruste omwonenden. Sinds de ramp heb ik hoge bloeddruk, voetzolen met eczeem, haaruitval, pijn in de nierstreek, veel zout in mijn lijf en Uranium, Thorium, Thallium, Mercury enz. enz. Op CNN TXT stond: Uraniumvergiftiging door de veroorzaker van het ongeluk met het vliegtuig. (van El Al URANIUM AIRLINES, zoals in de Bijlmer benoemd).

In dit vliegtuig zaten veel stoffen die nooit vervoerd hadden mogen worden. Specialisten, toxicologen en professoren, allen zeggen niet te weten waar te moeten zoeken om te kijken wat er mankeert aan de mensen die blootgesteld zijn aan het stralingsgevaar en wat de mensen hier waarschijnlijk hebben opgelopen. Wel weten ze ons te vertellen dat de onderzoeken die verricht zijn in Zweden van geen waarde zijn. Maar wat er aan wel moet gebeuren weet men niet en na vragen zijn ze niet bereid ons te helpen.

Waarom heeft dit soort mensen gestudeerd? (vaak op staatskosten). Ook wij als belastingbetaler hebben hier indirect aan meebetaald. Zij hebben bestudeerd om mensen te helpen, niet om ze nog verder de grond in te werken. Misschien is dit de bedoeling wel, want dan kan alles automatisch worden weggestopt. Wij vinden het in elk geval een SCHANDE.!!!!

Vijf jaren van leugens, bedrog en gedraai, hebben voor mijn gezondheid geen goed gedaan. Woedend ben ik en moedeloos, in de steek gelaten voel ik mij door alle instanties zoals: Paars, GG&GD. EL AL, Boeing, RLD, Omegam, Stadsdeel Z.O., Gemeenteraad van Amsterdam, Israëlische Regering.

Ik eis een bevolkingsonderzoek voor de mensen die hier wonen en alle hulpverleners, zodat gerechtigheid het zal winnen. Hieronder het lijstje met tabellen van een van de onderzochte mensen in Zweden bij BIOSPECTRON.