de Raad van Discipline bestond uit 6 personen; te weten: mr. P.H. van Ginkel als voorzitter
en de mrs. W.L. Harenberg, E.M.M. van de Loo, W.M. Poelmann, E.J. Verster als raadsleden


IRM . . Juristen . . EU Grondwet <==> SDN . . Klokkenluider . . Ruud Rietveld

Een tipje van de sluier over de geheimen van de vastgoedwereld, en wat te doen?


From: ruudrietveldvertelt@hotmail .com
To: sdn@planet.nl; ruudrietveldvertelt@hotmail .com
Subject: Misdrijven syndicaat rechtelijke macht zet zijn gang door !
Date: Thu, 27 Oct 2011 20:30:02 +0200

Het misdrijvensyndicaat, wat de rechtelijk macht niet zou moeten zijn, zet de poging voort om onder het juk van op Rietveld toegepaste aangiften uit te komen voort, maar Rietveld in een positie te krijgen die voor 100 % is mislukt!

Castricum 27-10-2011


Gericht aan wederom een zeer corrupte rechter H.A. van den Berg uit Alkmaar (kantonrechter)

Ook tegen u rechter H. van den Berg wordt per omgaande strafaangifte op rol gezet wegens het medeplichtig zijn aan zware misdrijven en het plegen daarvan door een strafbaar feit door een volgend strafbaar feit af te dekken. Kort gezegd: met zeer boze opzet.
 
De flagrante uitspraak door u gedaan op 19 oktober 2011 zal Rietveld voor 100% negeren, indien dat meer zou kunnen zijn zou ik dat toepassen. Ik geef niet toe aan de misdrijven en de hierdoor ontstane ravage van criminele advocaten zoals: G.R.M. v.d. Assum uit Leusden, G.A.M.F. Spera uit Heerlen, I.P. Sigmond uit Heerlen, en hun zeer grote vriend A.P. Maes uit Apeldoorn; zo ook de in bescherming genomen boef en advocaat A. Koopman aan de Wilhelminalaan te Alkmaar, en wordt daarnaast uitgebreid met ronduit crimineel gedrag bewust een ravage veroorzaakt door het deurwaarderstuig bestaande uit:
 
VAN DER MEER & PHILPSEN te Alkmaar, VAN DIJK SCHERPENZEEL HUBERS te Amersfoort, Kroes & Partners uit Drachten met M. Oosterhof en diens werkwijze waar mijn beide ouders in Wassenaar in de oorlog door verraden zijn aan de Duitse bezetter. Kort gezegd door deze NSB-lijst uit te breiden: WIJERS & PARNERS uit Haarlem, Weggemans te Emmen en Huting & van der Meij te Alkmaar.

Deze laatste misdadiger weet dat zijn buurman de oplichter en advocaat L. Castelijns (Deken) gezeteld is op de Kruseman van Eltenweg no 2, samen met Hoofdofficier Justitie Mr. Steenbrink. Mr. Mud, officier Justitie en mr. van Miltenburg ook officier van Justitie trachten de zaak in de doofpot te houden, wat niet zal lukken. Never en over het lijk van Rietveld en anderen. Elk detail zit in het dossier van Rietveld dat voor niemand toegankelijk is als alleen ondergetekende.

 
Tot slot. A.P. Maes voerde 59 dode en niet bestaande eisers op met rol 01- 890 te Alkmaar op 16 oktober 2001. Tot nu, anno 2011, probeert men deze boef werkzaam bij Lexman Advocaten de hand boven het hoofd te houden. Oosterhof heeft samen met twee gemeenteambtenaren F.A. Bangma in Castricum en H. Webers in Emmen, beiden hoofd publiciteitszaken, Rietveld met fraude en valsheid in geschrift in de GBA onzichtbaar gemaakt. Het CJIB doet daar nog een schepje bovenop om op een document te vermelden: adres 00 onbekend 00, i.p.v. Kerkpad 47 te Emmen. Dat is pal naast  het gemeentehuis nota bene.

Verder heeftde misdadiger en plunderaar v.d. Assum een bedrag dat in 2002 van 8900 euro groot was laten liggen, en maakt plotseling na 7 jaar er 19.000 euro van; en nu bijna 50.000 euro met een beslag op mijn inkomen. Dit is een poging tot doodslag en met voorbedachte rade op Rietveld en zijn familie (meerdere zelfs door diverse individuen) die al in een strafaangifte zitten. Waar blijft  het antwoord op mijn vragen aan rechercheur R . Smit uit Heiloo? Waar blijft uw actie R. Schouten van de GGD te Alkmaar als kennisdrager van een reeks misdrijven? U doet niets, u hebt alleen een perfect document opgemaakt!


U bent medeverantwoordelijk voor hoe Rietveld zijn gezondheid verder en verder bewust wordt geschaad, heer Schouten. Men laat 
mij geen andere keuze, en u hebt de wetenschap dat dit nu plaatsvindt. Wereldwijd komt deze informatie en op velerlei wijzen naar buiten, maar van Rietveld winnen op deze wijze; never en nogmaals  niet ook over zijn lijk !!!!!!

Rietveld 
 
Ps.  Spera uit Heerlen, die zwarte Jaguar (48-NLJ-2) heb je niet uit verdiensten, maar uit misdrijven bestaande zoals door jijzelf in je twee valse aangiften bij H. Vos in Emmen hebt vermeld, terwijl je in Zuid-Limburg werkt en woont.