Het angst aanjagen voor de staatsschuld en implementera van onnodige bezuinigingen, drijft honderdduizenden de armoedeval in

Paul Quekel Sr. verbind oorzaak aan gevolg in zijn brief aan Kamerlid Depla
IRM . . Juristen . . EU Grondwet <==> SDN . . Klokkenluider . . Paul Quekel . . Woekerpolissen . . Klacht NMA

De parlementariërs blijven zwijgen en doen ogenschijnlijk helamaal niets


Geachte heren Depla en Crone,

Nogmaals weest niet horende blind, want u kunt het wel zien, maar u luistert niet. U bent niet-ziende doof, want u kunt het wel horen, maar u kijkt de verkeerde kant uit.

Heer Depla U was vanavond op 29 november 2004 bij Barend en van Dorp. U had het over huisjesmelkers, maar u vergeet weer oorzaak en gevolg. Een Paars afbraakbeleid, gevolgd door een nog slechter beleid, dat wederom veroorzaakt is door de slechtste minister aller tijden, boekhouder derdeklasse: Gerrit Zalm. U en uw collega's reageren slechts op gevolgen en laten de oorzaken ongemoeid.

De oorzaak was een schandalige politiek met de woningbouw. Het gevolg was een schandalige opdrijving van de prijzen voor wonngen door een bewuste creatie van krapte op de huizenmarkt. Bouwfraude, zelfverrijking, ambtelijke corruptie met een doofpotten mentaliteit van de bestuurlijke, publieke en politieke macht van het establishment. Ad Bos wordt geslachtofferd om de werkelijke schuldigen uit de wind te houden, en onder de pet te houden. U zou eens met Gerrit de Wit moeten praten en van hem horen waar de echte corruptie zit.

Parlementaire Enquêtes? Laat me niet lachen, de grootste doofpottentruc sinds de RSV-affaire. In deze heb ik gesproken met Eric Christiaansen, van raad van bestuur van RSV en oprichter van Vastned! Kijk opnieuw naar http://www.sdnl.nl/video/enquete.wmv en http://www.sdnl.nl/video/bouwfraude-nma.wmv

Oorzaak: is dat de gezondheidszorg die in 1992 is verkwanseld door Wim Kok toen hij commerciële verzekeraars toestond om de ziektekosten te gaan verzekeren. Gevolg een fusiegolf, Stad Rotterdam met Amev, Centraal Beheer met Achmea en Zilveren Kruis, Nuts met Ohra en Delta Lloyd en nog velen meer. Deze week nog AXA en Achmea en het voordeel voor de Nederlandse bevolking ?? DE PREMIES BLEVEN EN BLIJVEN STIJGEN. Al mijn bezwaren bij de NMa werden niet ontvankelijk verklaard, want er was geen direct belang! Ik ging van 2800 gulden in 1991 naar bijna 12000 gulden in 2001 (ook weer na diverse fusies) voor mij en mijn vrouw. Oplossing: ik heb nu een baantje van 8 uur per week en ben bij het CZ in Tilburg verplicht verzekerd, 79,50 euro per maand voor ons tweetjes. Lees over de gezondheidszorg www.sdnl.nl/quekel-34.htm en www.sdnl.nl/quekel-35.htm.

Oorzaak: Zalm had in zijn wijsheid besloten dat pensioenfondsen mochten speculeren op de beurs. Gevolg: honderden miljarden verloren en vele voorstellen over doorwerken, veel hogere premies, ruzies en geen fatsoenlijke oplossingen. Zo kunnen wij u nog talrijke oorzaken aangeven die vele vreselijke gevolgen hebben veroorzaakt. De schuldigen zijn Minister van Staat, werken bij de Wereld Bank, zitten bij Toezichtsraden of in commissietjes uit eigen geledingen of zijn ad interim manager voor 3000 euro per dag!

Ik verzoek u nogmaals mijn onderstaande informatie goed te lezen alvorens u weer zoveel onzin uitkraamt bij Barend en van Dorp, verder vind ik u een best sympathieke man die het toch goed voor heeft met de minderbedeelden in onze samenleving. Lees ook hierover http://www.sdnl.nl/ncrv-armoede.htm

Met vriendelijke groet, Paul Quekel senior----- Original Message ----- From: P.Quekel sr.
To: S.Depla@tk.parlement.nl
Cc: h.kreeft2@chello.nl
Sent: Saturday, November 27, 2004 8:04 PM
Subject: Task Force team woningen Nederland

Geachte heer Depla, volksvertegenwoordigers, wordt wakker a.u.b.,

U was vanavond 27 november 2004 bij Twee Vandaag. Al jaren geleden heb ik gewaarschuwd dat er een afbraak beleid gevoerd werd door Paars, de Gemeentes en Woningbouwcoöperaties. Ook u en de heer Duivestijn heb ik diverse keren geïnformeerd. Nog erger ik heb alle volksvertegenwoordigers regelmatig geïnformeerd.

Lees www.sdnl.nl/grondbank.htm en www.sdnl.nl/nma.htm en de oorzaken op www.sdnl.nl/ln-quekel.htm en lees het zorgvuldig.

Lees ook het interview van Wim Kok op www.sdnl.nl/quekel-40.htm die in 1999 al wist dat het mis zou gaan maar géén enkel verantwoording genomen heeft, als ook enkele e-mails als bewijs op http://www.sdnl.nl/quekel-37.htm en lees al deze pagina's het met grote aandacht, u kunt er misschien iets van leren.

Ik heb projectontwikkelaars op mijn kantoor gehad die aan een project met toestemming van de heer van Geel en dat zijn de eigen woorden geweest van deze projectontwikkelaar 284 woningen heeft mogen bouwen in Oisterwijk en contingenten gekregen had van de heer van Geel. Deze woningen verkocht heeft met een winst per woning van 100 tot 150.000 gulden. Weet u wat dat betekend? Belastingaftrek gedurende 30 jaar over een bovenmate hoge winst, welke door de gehele Nederlandse bevolking betaald moet worden.

Nu wordt er wederom gewezen naar de renteaftrek als zijnde de grootste probleemveroorzaker, lees in deze www.sdnl.nl/flipse-1.htm met als grootste veroorzakers, Zalm Vermeend en de baas van het spul Wim Kok en u zult moeten onderkennen dat Gerrit Zalm en Wim Kok maar vooral Paars verantwoordelijk was. Tijdens Paars zijn de huizenprijzen gestegen met 300% en velen hebben hun zogenaamde overwaarde ten gelde gemaakt, dus hogere hypotheken genomen en dat geld is de Nederlandse economie ingegaan als het Poldermodel maar ik heb altijd gesproken van de Polderkolder, want we hebben een gekochte economie gecreëerd en gefinancierd met geleend geld. De Nederlandse hypotheek schuld is de hoogste van geheel Europa en het erge is die moet nog terugverdiend en afbetaald worden.

U zou eens met de pensioenfondsen moeten gaan praten en deze pensioenfondsen adviseren al hun aandelen te verkopen en met dit geld een Nationale Grondbank op te zetten. Ook zou u de Staatsschuld mogen laten stijgen door staatsobligaties uit te geven met een goed rendement, zowel voor pensioenfondsen als de gewone Nederlandse burgers en met dat geld bouwt u nieuwe betaalbare huizen, zorg voor een goede infrastructuur, laat oude van dagen gratis reizen of stel een desnoods vrij openbaar vervoer voor, kunnen de vrachtwagens zonder rekening rijden in beweging blijven en een stimulans zijn voor onze economie (het MKB en het doorvoeren van goederen is onze echte boom met gouden appels, niet al die KOSTBANEN) en investeer in kennis en opleiding. Verlaat het doemscenario en zwengel de economie aan met een taskforce project dat het meest nodig is: HUIZENBOUW gefinancierd door de OVERHEID en PENSIOENFONDSEN!!!!

Het roer moet om. U als volksvertegenwoordigers hebben te lang Klaas Vaak gespeeld op nagenoeg elk gebied in de samenleving.

Met vriendelijke groet, Paul Quekel seniorGeachte heer Crone,

U was in de NOVA uitzending van 16 augustus 2002. Wilt u deze uitzending nogmaals zien klik dan op: http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nps/nova/bb.20020816-a.rm?proto=rtsp&start=0:0:0:33.34&end=0:0:12:16.109

Ook u heb ik indertijd gewaarschuwd. Mijn persoonlijke vraag aan u is "WAT HEEFT U GEDAAN" en uw partij de PvdA? We zijn nu ruim twee jaar verder en de ellende is alleen maar groter geworden. Huurhuizen zijn nagenoeg niet meer te krijgen, 4 tot 10 jaar wachttijd! De veroorzaker betaalt, dat zijn Wim Kok, Gerrit Zalm en Vermeend www.sdnl.nl/flipse-1.htm maar bovenal de polderkolder van Paars. Deze twee kabinetten van Kok hebben potverteerd, nooit verantwoording genomen, Oost-Indisch doof gebleven voor vele aanbevelingen vanuit de burgers en hebben een hoezanna beleid gevoerd van geleend geld. Grote koppen in de krant, meevaller van 6 miljard voor Zalm, nogal wiedes als dat jaar voor 100 miljard aan nieuwe hypotheken is afgesloten, 6% overdrachtsbelasting weet u wel!

Met al dat "extra?" geld werden vele onduidelijke clubjes (vaak allochtoon) gesubsidieerd, tienduizenden publieke banen gecreëerd, geld voor gezondheidszorg kwam in de zakken van bestuurders terecht. Zo kan ik doorgaan met de paarse ellende die het echec van de Uyliaanse periode ver zal overtreffen. Maar de veroorzakers zijn Minister van Staat, vullen hun zakken met commissariaten, zitten in toezichtraden en andere commissietjes, of verdienen bij de Wereld Bank 800.000 dollar, zijn op de TV om ons te waarschuwen zoals Marcel van Dam tegen mensen die wel door hadden wat er speelde, lees www.sdnl.nl/pimpernel.htm en klik daar op zijn foto.

En nu maar klagen dat de hypotheekrente een groot probleem geworden is. Eerst de zakken van Zalm gevuld met veels te hoge prijzen van woningen, onverantwoord hoge hypotheken laten gedogen, geen toezicht gehouden op de financiële markten, winstverdriedubbelaars, winstvertienvoudigers, aandelen handel toegestaan door pensioenfondsen, enz. enz.! www.adviesverlies.nl en www.toezicht.nl

Waarom moeten directies van ziekenhuizen tot 500.000 euro verdienen? Waarom moeten voorzitters van hogescholen meer dan 600.000 (FONTYS) euro verdienen? Waarom moeten bestuursvoorzitters van Energiebedrijven 800.000 euro verdien en waarom moeten Energiebedrijven (ESSENT) hun voltallige personeel fêteren met een cadeau van 400 euro voor ieder personeelslid en daarbij tevens nog een feest aanbieden dat vele miljoenen euro's kost! En de gewone huis, tuin en keuken burger met vooral de ouderen onder ons kunnen de aan de olie gekoppelde energieprijzen niet meer betalen!

Waarom gaat deze prijs omhoog in de periode dat de euro meer dan 50% in waarde gestegen is ten opzichte van de dollar! Wij betalen aan de benzinepomp met euro's, onze energierekeningen zijn ook in euro's! Shell betaald met goedkope dollars de olie, maar profiteert dubbel als medeaandeelhouder van de Gasunie!

Beste heer Crone en fractievoorzitters, ga doen waarvoor u een mandaat gekregen hebt, opkomen voor de burgers van dit land naar eer en geweten want God oh God wat is mijn land verkwanseld op allerlei gebied.

Met vriendelijke groet,

Paul Quekel senior

http://www.sdnl.nl/theo-van-gogh.htm nu ook te bereiken via http://www.degezonderoker.nl

Afmelden? : http://www.sdnl.nl/theo-van-gogh.htm