Chaos en vaccinatieangst overspoelen ons land over aspecten rond de Mexicaanse griep, wat leidde tot een kortgeding

Wereldwijd komen meer mensen om het leven door inenting dan door een ziekte zelf

EuroStaete . . . Klokkenluiders . . . Medische fouten <===> SDN . . . Vaccinatie

Medische fouten en de wake en statement van de Surinaamse familie Engel bij AMC

Analyse van de risico's die we lopen met het H1N1-vaccin tegen de Mexicaane Griep!
Op Argusoog Radio een informatieve discussie over het vaccin door deskundigen ...!

Videoverslag van het kortgeding bij de rechtbank in Zwolle op 22 oktober 2009 tegen
minister Klink wegens weigering van de gegevens over de samenstelling van het vaccin !

Videoverslag DEEL 1 van het kortgeding tegen Minister Klink, DEEL 2 en DEEL 3


Slachtschapen staan in de rij
11 November 2009 | 23:02:16

Wereldwijd komen meer mensen om het leven door inenting dan door een ziekte zelf:
En als slacht-schapen lopen de mensen naar de dokter toe! En staan daar in de rij voor: Vaccineren = moord!


- In 1871 en 1872 werd 98% van de Engelse bevolking tussen de 2 en 50 jaar ingeŽnt tegen de pokken. Resultaat: ťťn van de grootste pokkenepidemiŽn ooit, met 45.000 doden. In dezelfde periode werd 96% van de Duitse bevolking ingeŽnt, met 125.000 doden als gevolg.

- In 1940 werden alle Duitsers verplicht ingeŽnt tegen difterie. Tussen 1940 en 1945 steeg het aantal difteriepatiŽnten van 40.000 naar 250.000.

- In 1960 ontdekten twee virologen in de VS dat beide poliovaccins waren besmet met het SV-40 virus, dat kanker veroorzaakt bij dieren en de celstructuur van mensen verandert. Miljoenen kinderen werden ingeŽnt met deze vaccins.

- In 1967 verklaarde de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) Ghana mazelenvrij, nadat 96% van de bevolking was gevaccineerd. In 1972 kreeg het Afrikaanse land te maken met ťťn van de grootste mazelenuitbraken ooit, wat het grootste aantal slachtoffers uit de geschiedenis tot gevolg had.

- Tussen 1970 en 1990 kreeg meer dan 200.000 volledig gevaccineerde kinderen in Groot BrittanniŽ kinkhoest.

- In de jaren '70 bleek na een test onder 260.000 mensen in India dat degenen die waren gevaccineerd tegen TBC, vŠker de ziekte kregen dan mensen die geen vaccin hadden ontvangen.

- In 1977 verklaarde Dr. Jonas Stalk, de uitvinder van het poliovaccin, samen met andere wetenschappers dat de massale vaccinaties tegen polio de belangrijkste oorzaak waren van de meeste poliogevallen in Amerika sinds 1961.

- In 1978 bleek uit een onderzoek in meer dan 30 Amerikaanse staten dat meer dan de helft van de kinderen met mazelen hier adequate vaccinaties voor had ontvangen.

- In 1979 deed Zweden het kinkhoestvaccin in de ban, omdat de ineffectiviteit ervan bewezen was. Van de 5140 kinkhoestpatiŽnten in 1978 was namelijk 84% maar liefst drie keer gevaccineerd tegen kinkhoest.

- Uit een publikatie van de American Medical Association in februari 1981 bleek dat 90% van de verloskundigen en 66% van de kinderartsen weigerden het rubella vaccin te ontvangen (rubella = een kinderziekte).

- In de VS stegen de kosten van ťťn enkele DKT (Difterie, Kinkhoest, Tetanus) vaccin van 11 cent in 1982 tot $ 11,40 in 1987. De fabrikanten van de vaccins moesten namelijk voor ieder vaccin $ 8 dollar reserveren voor gerechtelijke kosten, die ontstonden omdat ze schadevergoedingen moesten uitbetalen aan ouders wier kinderen een hersenbeschadiging hadden opgelopen of zelfs stierven na deze vaccinatie.

- In 1988 en 1989 kreeg de Arabische oliestaat Oman te maken met een polio uitbraak onder volledig gevaccineerde kinderen. De regio met het hoogste vaccinatiepercentage kende het hoogste aantal slachtoffers. De regio met het laagste vaccinatiepercentage kende het laagste aantal slachtoffers.

- In 1990 bleek na een onderzoek onder 598 Britse artsen dat meer dan 50% van hen weigerde het Hepatitis B vaccin te ontvangen, ondanks het feit dat zij tot de hoogste risicogroep behoorden.

- De al eerder genoemde American Medical Association publiceerde in 1990 een artikel waarin stond te lezen: 'Alhoewel meer dan 95% van de schoolgaande kinderen in de VS gevaccineerd is tegen mazelen, vinden er nog steeds grote mazelenuitbraken plaats op de scholen. In de meeste gevallen zijn eerder gevaccineerde kinderen het slachtoffer.'

- Tussen juli 1990 en november 1993 constateerde het Amerikaanse Voedsel- en Medicijn Bestuur (FDA) 54.072 tegenreacties na vaccinaties. De FDA erkende dat dit aantal slechts 10% van het werkelijke aantal bedroeg, omdat de meeste artsen weigeren om vaccinatie'gewonden' te rapporteren. Met andere woorden, het werkelijke aantallen mensen dat ziek werd na vaccinatie bedroeg in die periode meer dan een half miljoen.

- In 1994 berichtte het New England Journal of Medicine dat meer dan 80% van de kinderen onder de 5 die kinkhoest hadden gekregen, volledig gevaccineerd waren.

- Op 2 november 2000 namen de leden van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS, de Vereniging van Amerikaanse artsen en chirurgen) unaniem een resolutie aan, waarin werd opgeroepen om het verplicht vaccineren van kinderen stop te zetten.

Daarnaast komt er steeds meer bewijs boven tafel dat de beruchte Spaanse grieppandemie uit 1918, waarbij wereldwijd 20 miljoen mensen om het leven kwamen, eveneens veroorzaakt werd door vaccinaties.

Dus wat betreft de aanstaande (mogelijk verplichte) vaccinaties tegen de Mexicaanse griep: aanvaarding geschiedt geheel op eigen (zťťr hoog) risico!