Scouting Jamboree on the air in Dieteren 17 en 18 oktober 1998

EKC Milieu . . . Kamerzetel 151 . . . Klokkenluiders <====> SDN . . . G. Meerten

Scouting St. Cornelius Dieteren organiseert op 17 en 18 oktober 1998 J.O.T.A.

   Limburg

  JOTA (Jamboree on the air)

  Scouting St. Cornelius Dieteren organiseert op 17 en 18 oktober 1998 J.O.T.A. Ofwel, radio contacten leggen met Scouting groepen over de gehele wereld.

  De opening van dit evenement gebeurt op zaterdag om 00.01 uur door leden van Scouting Dieteren. Iedereen die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom op zaterdag v.a. 14.00 uur tot 18.00 uur op het schuttersterrein te Dieteren.

  Wij zijn dan volop bezig met het leggen van radio contacten over de gehele wereld onder begeleiding van een zendamateur. Het is gebruikelijk dat dit door 2 à 3 Scoutingleden gelijke gedaan wordt, dit om het interessant en overzichtelijk te houden. Verder zijn er diverse spellen en activiteiten rond dit thema georganiseerd waaraan iedereen kan en mag deelnemen.

  Het zenden mag helaas alleen maar door Stoutigheden Ook leden van andere groepen mogen meezenden. Zij moeten dan wel in uniform zijn en hun Scout Card tonen.

  Voor de deelnemers ligt een origineel JOTA aandenken klaar. Mocht u op genoemde tijden niet kunnen of wilt u nog meer zien van dit gebeuren: wij starten op vrijdag 19.00 uur stopen op zondag 17.00 uur. Helaas is het niet de hele tijd mogelijk om deel te nemen aan de spellen.

   U bent van harte welkom.

   Leiding Scouting St. Cornelius Dieteren.