Miljoenen arme Nederlanders gaan tijdens het zomerreces gebukt onder de bedreigingen van schuldeisers en deurwaarders

Lodewijk de Waal: Wil je dit kabinet onmiddellijk kwijt ? Ja of Nee ?

Klokkenluiders . . . Armoede . . . Klokkenluiders <====> SDN . . . Schandpaal

Is de oorlogsverklaring van Lodewijk de Waal echt ??


Huizen, dinsdag 22 juni 2004

Lodewijk de Waal,

Nog bedankt voor het blikje frisdrank dat je mij jaren geleden op het plein in Huizen aanbood. Je weet nu wel wie ik ben. Je kon mensen zoals ik wel missen als lid van de FNV, waarmee ik het eigenlijk wel een beetje eens ben, want de rust wordt door dit soort lieden wel verstoord.

Ik heb een vraag. Jullie hebben - zoals ik zag op het journaal - kennelijk de oorlog verklaard aan het kabinet dat maar een enkel doel nastreeft: de afbraak van de sociale bescherming naar een Midden-Europees laag niveau om werkgelegenheid hier te behouden. Je weet als geen ander dat dit niet mogelijk is met de huidige globalisering en de uitbreiding van de Europese Unie met lagelonenlanden in het Schengengebied. (Zie: Aanpassing naar beneden uit 1996)

Mijn vraag is: WIL JE DIT KABINET ONMIDDELLIJK KWIJT ?? - JA of NEE ??

Is het "JA", dan kan dat vrijwel direct met het in discussie brengen van het hoogst strafbare als maar niet vervolgen (vanwege opportuniteit) van het afbeelden van politieke, justitiële en bestuurlijke ambtsdragers als rasechte nazi's op het internet !! Ik neem aan dat je echt wel weet waarover ik het heb. De FNV is tenslotte een direct betrokken partij in deze.

Het bestuur van de FNV en al haar leden kunnen zelf beslissen of dit kabinet door mag gaan of niet. Stellen jullie de publicatie op de website van K.H. de Werd niet aan de orde, dan kan niet anders geconcludeerd worden dan dat FNV en CNV de plannen van de regering Balkenende met het pre-pensioen, de WAO, WW, AOW en de Bijstand volledig accepteren en dus steunen.

Om zeker te weten dat deze brief niet in de prullenbak verdwijnt zal deze geplaatst worden op de website van www.kamerzetel.nl

Wat betreft de toekomst van de sociale bescherming in Nederland adviseer ik alle leden en de besturen van de vakbonden het interview te bekijken met Hannie Adamse uit Oosterhout, maar ook de koopkracht van de Sociale Databank Nederland over de ontwikkelingen rond de welzijn en werkgelegenheid vormende koopkracht.

In afwachting van wat zou kunnen komen,

Met vriendelijke groet,

Rob Brockhus

Westkade 227
1273 RJ Huizen
Tel. 035-5244141

E-mail: sdn@wxs.nl
Website: www.sdnl.nl