De Kredietcrisis was in 1996 al in de maak, waarschuwingen ten spijt! Rente betalen over bijgedrukt geld van DNB?

De oneindigheid van de groei van het geld

EuroStaete . . Kamerzetel 151 . . Klokkenluiders <==> SDN . . Staatsschuld . . Discussie . . Crisisdebat

Waar zijn al die miljarden vandaan? En waar komen ze terecht?

Vragen die gesteld zijn in het bestand: Amerika ... nee ...! nee ...! nee ...!

Het antwoord zou moeten zijn: ongeveer 23 miljard aardbollen van puur en massief goud. De berekening wordt gedaan met een formule door een verdubbeling van de numerieke waarde van het kapitaal met een snelheid van eenmaal per 8,3 jaar.

U kent waarschijnlijk het verhaal van het schaakbord en de verdubbeling van de graankorrels als beloning voor de uitvinder van het spel door een Arabische koning. Dat was een verdubbeling van 2 tot de macht van 63, resulterend in een hoeveelheid graan die niet kan worden geproduceerd in de hele wereld.

In het geval van de verdubbeling van het kapitaal, als gevolg van integrale rente van 5% per jaar vanaf de geboorte van Christus tot nu toe, groeide de waarde van die ene cent uit tot een onbegrijpelijke hoeveelheid kapitaal met een tegenwaarde van 23 miljard aardebollen van massief goud. Dit is het gevolg van het verdubbeling van 240 maal de oorspronkelijke cent plus de samengestelde rente over 2000 jaar.

Heeft u nu een vermoeden waarom Wall Street crashte in 1929 en Tokio in 1987; en recentelijk Wall Street in 2008 opnieuw? En waarom economische crises en oorlogen regelmatig voorkomen? Lijken bankiers op de figuur in de tekening, het Scrooge-figuur voor kinderen? Vraag het maar aan George Soros de multimiljardair en huidige filantroop. Deze topspeculant veroordeelt nu de speculatie.