De Kredietcrisis was in 1996 al in de maak, waarschuwingen ten spijt! Rente betalen over bijgedrukt geld van DNB?

Aandelen, Beurskoersen en Rente binnen de EMU

EuroStaete . . Kamerzetel 151 . . Klokkenluiders <==> SDN . . Staatsschuld . . Discussie . . Crisisdebat

De Kredietcrisis was in 1996 al in de maak, waarschuwingen ten spijt.
Maar wie wordt er uiteindelijk op afgerekend; en wie betaalt de rekening?

De tv-uitzending over het initiatief van Ronald van Raak (SP) over de klokkenluidersregeling onder auspiciŽn van de Nationale Ombudsman staat in schril contrast t.a.v. klokkenluiders die melding maken van zwendel, corruptie, frauduleus en onwettig handelen van advocaten en rechters. Waarom is dat? Zie: www.sdnl.nl/nationale-ombudsman.htm

Maar er is meer.....!! Zie onderaan m.b.t. de klokkenluiders en de Nationale Ombudsman

klokkenluiders en de structuur van de afwenteling van de schuldencrisis met gierende inflatie

Dag Julius Vischjager,

Ik heb geprobeerd jou als parlementair journalist uit te leggen welke klemmende vragen er gesteld moeten worden om de economie voor Europa weer gezond te krijgen. Het gaat om het stellen van de juiste vragen. Het Kunduz-akkoord accepteert per 1-1-2014 ca. 10% inflatie bestaand uit: 2,8 euro-inflatie voor 2012, plus 2,8% inflatie voor 2013 plus 2% BTW-inflatie (non-food is 90% economie) plus 2,5% opportuniteitsinflatie om investeringsverlies te compenseren en winst op te krikken.

Het Verdrag van Maastricht (Europees beleid) wordt eind 2013 gehaald door Nederland, omdat het BNP nominaal met ca. 10% zal groeien zonder volumegroei. Dat betekent dat de schuldquote bijna op 60% uitkomt, omdat bij 400 miljard aan staatsschuld de verhouding vanzelf zal verbeteren. Tegelijk zal bij 10% inflatie in 2 jaar de staatsschuld in waarde dalen met eveneens 10 procent, ofwel het equivalent van een supersnelle aflossing van ca. 40 miljard euro nominaal; net als alle andere spaartegoeden. De Kunduz-clan flikt hetzelfde als Gerrit Zalm deed met de omwisseling van de gulden naar de euro. Ook 10 procent pleite.

Het koopkrachtverlies voor de loontrekkenden zonder prijscompensatie naast het verlies van de intrinsieke waarde voor de beleggers en pensioenfondsen is de prijs die de Kunduz-coalitie u door de strot heeft gedrukt. Het is dus ook aan u om straks bij de verkiezingen de Kunduz-club te laten merken hoe u er over denkt, terwijl er andere oplossingen zijn die de financiŽle crisis kunnen beteugelen. Essentieel is dat de burger een eigen inbreng krijgt in het parlement, en dat de structuur en soevereiniteit van het muntstelsel in een open discussie aan de orde komt. Dat is dus niet boekhouderen met budgetten en afbraak van de sociale bescherming als internationale concurrentiemodel aan de bevolking opdringen ten gunste van de export. De capaciteit van de munt om welvaart en werkgelegenheid te creŽren en onderhouden moet openbaar worden besproken. Want wat gebeurt er met onze werkgelgenheid wanneer de zuiderlingen concurrerend worden? Dat moet de pensioenleeftijd naar 60 jaar i.p.v. naar 67. Betaalbaar ? Ja hoor, alleen anders organiseren.

Ik ben benieuwd of een journalist of Kamerlid deze bal aan het rollen durft te brengen. Lijkt mij leuk vertrekpunt voor de verkiezingen van de lijstrekkers van het CDA, Groenlinks en ook de PvdA. Misschien dat Lea Manders van Mens en Spirit, Hero Brinkman of Trots op Nederland de essentiële onderwerpen gaan hanteren om kiezers te winnen.

Zie de video over de komende inflatiegolf als voorspelling

Kandidaat lijsttrekkers voor het CDA

Zomaar enkele actuele zaken waarover driftig wordt gezwegen:
Duitse econoom komt met plan B voor eurozone: invoering van de Guldenmark ....
Griekenland gaat bij 't uittreden uit de eurozone een gierende inflatie tegemoet ....
Welke landen binnen de eurozone voldoen straks in 2013 aan de drie-procentnorm ? ....
Welke Haagse politicus kan vandaag brood eten dat morgen pas gebakken wordt ? ....
Die vreselijke staatsschuld is een spaarpot voor gepensioneerden ! Wilt u die kwijt ?

Zo zijn er nog meer lastige vragen die niemand in de media en politiek wil stellen en beantwoorden. Zie: www.sdnl.nl

De kennis om uit de financiŽle crisis te komen blijkt bij van Haersma Buma toch zeer beperkt gezien dit interview: over waar toch al de miljarden voor het redden van de eurocrisis vandaan kwamen.

(C) M.vr.gr.

R.M. Brockhus
Westkade 227
1273 RJ Huizen
E-mail: sdn@planet.nl
Website: www.sdnl.nl
Tel. 035-5268153

De uitzending op televisie over het initiatief van Ronald van Raak van de SP over de klokkenluidersregeling onder auspiciŽn van de Nationale Ombudsman staat in schril contrast t.a.v. de klokkenluiders die melding maken van gezwendel, corruptie en frauduleus en onwettig handelen van advocaten en rechters. Waarom is dat? Zie : www.sdnl.nl/nationale-ombudsman.htm. Zie de video over de komende inflatiegolf: www.youtube.com/watch?v=RpmlSWJLyNg die wordt versterkt door de opportuniteitsinflatie vanwege de investeringscompensatie van het bedrijfsleven.