Kamerzetel 151 en popup-1 en popup-2 en popup-3 en popup-4 en popup-5 en Discussie

De anonieme mailing van een mogelijke klokkenluider: 'Goofy'

Het nieuwe FORUM van de Sociale Databank Nederland is online! Doe mee!

Onderwerp: Nederland, Machtstaat, Politiestaat

Huizen, 13 april 2007

Aan de anonieme klokkenluider 'Goofy'

L.s.

Steeds meer komen wantoestanden bij politie, Justitie, Openbaar Ministerie en zelfs de Rechterlijke Macht aan het licht.

De vraag is: wat doen de politiek en de burgerij en vooral de media daaraan? Af en toe een misstand vermelden in het openbare domein lijkt niet voldoende. Er zijn zoveel zaken in ons rechts(?)systeem die de geur van verrotting afgeven. Hierbij wordt verwezen naar de zaken van:

* K.H. de Werd met zijn al dertig jaar durende strijd om meineed te laten vervolgen en de schade te laten compenseren,

*  J. Veldhuis die als slachtoffer van een bewuste rechterlijke dwaling met afdekking van machtsmisbruik en meineed door de politie in Haaksbergen beschikt over een 1200 pagina's dik intern rijksrechercherapport met de bewijzen van meineed,

* drs. N.C. Burhoven Jaspers waarvan zijn ex als auditeur bij de Hoge Raad met valse handtekening de bankrekening van haar man plunderde, daardoor zij weg moest bij de Hoge Raad der Nederlanden en vervolgens bij het ministerie van Financiën in een projectgroep met twee collega's onderzoek deed naar het fiscaal gedrag van de topelite in ons land, en kennelijk met de opgedane kennis samen met die twee anderen op dezelfde dag benoemd werd tot raadsheer bij het gerechtshof in Arnhem (Nog nooit vertoond!).

*  Ad van Velsen die door machtsmisbruik van de politie het land ontvluchtte en asiel heeft aangevraagd in Canada en nu in Venezuela.

Dit zijn slechts enkele van de zaken die het grondwettelijke recht van de burger schofferen en onnoemelijk veel leed veroorzaken bij de slachtoffers en hun familie. Het is beschamend te moeten vaststellen dat zowel de politiek in Den Haag als de grote media grof nalatig zijn met het  adequaat aanpakken van deze misstanden binnen het overheidsapparaat. Misschien dat er tussen die 15.000 ambtenaren die de laan worden uitgestuurd enkele zijn die een vuilniszak met bewijzen op de stoep van de SDN deponeren, of op een plek die door ons te vinden is.

U ziet hieronder de mailinglist van de anonieme 'Goofy@gmail.com' die mogelijk een klokkenluider kan zijn maar niet het risico wil lopen om net als Ad Bos door de mangel te worden gedraaid. Zie de klokkenluiders bij de SDN en de videocollectie.

m.vr.gr.

R.M. Brockhus

Westkade 227

1273 RJ Huizen

035-5244141

Mail: sdn@planet.nl

Web: www.sdnl.nl

--------------------------------------------------------

Van: _ [mailto:Goofy@gmail.com]
Verzonden: zondag 8 april 2007 2:45

Aan: European Committee for the Prevention of Torture and Inhuman or Degrading Treatment or Punishment CPT; info@rijksrecherche.nl; werving-selectie@mw-brabant.politie.nl; unit-communicatie@mw-brabant.politie.nl; Voorlichting rechtbank 's-Gravenhage; Landsadvocaat PRDF Mevr.mr. Cécile BITTER; Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten; European Union Agency for Fundamental Rights (FRA); European Union Agency for Fundamental Rights Directorate; Minze Atte Beuving Generaal-Majoor Marechausee; Brigade-generaal Marechaussee D. van Putten; wilschut@doordewind.nl; mr. drs. Vidjai Jusia Inspectie Verkeer en Waterstaat; Kabinet van de President van de Republiek Suriname; Procureur-Generaal Republiek Suriname; mr. Soebhas Punwasi Procureur-Generaal; Chandrika Santokhi Minister v. Justitie & Politie Republiek Suriname; admin@slm.firm.sr; dirtct@mintct.sr; atssur@sr.net; dwh-mc@minbuza.nl; dnasur@sr.net; DNA Secretariaat; Cie Buitenlandse Zaken TK; Cie Justitie TK; TK fractie VVD; TK fractie SP; TK fractie PvdA; TK fractie GroenLinks; TK fractie D66; TK fractie CDA

CC: bureau@nationaleombudsman.nl; Europese Unie Paramaribo; alexander_nijeboer@eenmantegendestaat.nl; Stichting Sociale Databank Nederland; mr. dr. Lodewijk Asscher; info@onderzoeksraad.nl; ad@ad.nl; bnn@omroep.nl; eindredactie@frieschdagblad.nl; eo@omroep.nl; groene@groene.nl; ikon@ikon.nl; info@vpro.nl; kro@omroep.nl; magazine@fnv.nl; magazine@groenlinks.nl; ncrv@omroep.nl; nieuwsdienst@anp.nl; nrc@nrc.nl; radionieuws@nos.nl; red@hfd.nl; redactie@adformatie.nl; redactie@humanist.nl; redactie@katholieknieuwsblad.nl; redactie@nd.nl; redactie@parool.nl; redactie@refdag.nl; redactie@spitsnet.nl; redactie@trouw.nl; redactie@volkskrant.nl; redaktie@gpd.nl; redactie@metronieuws.nl; rtlnieuws@rtl4.nl; rvu@omroep.nl; tribune@sp.nl; vara@vara.nl; management@amigoe.com; web@amigoe.com; redactie@amigoe.com; amigoearuba@setarnet.aw; directie@amigoearuba.aw; Nina Jurna; info@fawakacreations.com; H.Kootstra@uvt.nl; henkbovekerk@gmail.com; l.m.jongen@uvt.nl

Onderwerp: Nederland, Machtstaat, Politiestaat

www.omroepbrabant.nl/news.aspx?id=80290

Onderzoek naar mishandeling 25-jarige student

Ryan Achterkamp, nadat hij uit de cel kwam.

Ryan Achterkamp, nadat hij uit de cel kwam.

Beluister het audiofragment Bekijk het videofragmentPrint Verstuur dit artikel

TILBURG - De Tilburgse politie is een onderzoek gestart naar de mogelijke mishandeling van de 25-jarige Ryan Achterkamp. De student filosofie kwam afgelopen weekend bont en blauw uit een politiecel.

Hij zegt daar in elkaar te zijn geslagen door een aantal agenten nadat hij zich verbaal had verzet tegen zijn aanhouding.

Achterkamp werd aangezien voor een brommerdief maar al snel bleek dat hij niets met de zaak te maken had. Omdat hij agenten had uitgemaakt voor 'sukkel', werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau.

In de politiecel zou hij vervolgens hardhandig behandeld zijn.

dinsdag 3 april 2007 om 18:58 uur


Politiefunctionarissen vervolgd voor optreden in Pijnacker

30 maart 2007: Het onderzoek van de Rijksrecherche naar het optreden van politiefunctionarissen na afloop van de Oranjefeesten in Pijnacker vorig jaar is afgerond. Op grond van het onderzoek heeft het OM besloten dat vier politiefunctionarissen zullen worden vervolgd. Zij worden er van verdacht in zes incidenten s...


De bijzondere mogelijkheden van Motigo Webstats en Google Earth

Van: Sociale Databank Nederland [mailto:sdn@planet.nl]
Verzonden: donderdag 12 april 2007 14:54
Aan: 'Ministerie van EZ'
Onderwerp: FW: Waarschuwing voor terroristische aanslagen via Motigo Webstat en Google Earth

Miriam Bisschop

Onderstaand bericht was bedoeld om te waarschuwen tegen mogelijke aanslagen van terroristen tegen overheidsinstellingen. O.a. tegen de ministeries zoals die van EZ. De Motigo Webstats statistiek gaf de locatie weer van alle servers op internet. Dus ook die van het Ministerie van EZ. Daarnaast waren ook de servers te vinden van geheime diensten zoals de AIVD. Het was met deze mooie service van Google Earth mogelijk om pin point aanslagen te plegen op met name undercover organisaties van de overheid.

Mijn mail had dus tot doel om te waarschuwen voor deze mogelijkheden en ik heb me werkelijk een deuk gelachen toen dat die paar uren mogelijk was. Bij BiZa en de AIVD moet er werkelijk paniek zijn uitgebroken, zodat Motigo onmiddellijk uit de lucht werd gehaald. Nu, na drie weken is deze weer geschoond voor geheime locaties in de lucht. Uw ministerie is daarvan is een mooi voorbeeld, zoals u ziet.

Verder houden wij ons bij de SDN bezig met het analyseren van oplossingen voor politieke blunders op sociaal, economisch en monetair gebied. Dat zou u moeten interesseren.

m.vr.gr.

R.M. Brockhus

Westkade 227

1273 RJ Huizen

035-5244141

Mail: sdn@planet.nl

Web: www.sdnl.nl


Van: Sociale Databank Nederland [mailto:sdn@planet.nl]
Verzonden: woensdag 11 april 2007 15:54
Aan: 'voorlichting.hof@rechtspraak.nl'
Onderwerp: Waarschuwing voor terroristische aanslagen via Motigo Webstat en Google Earth

Hoge Raad der Nederlanden

Bezoekadres
Kazernestraat 52
2514 CV 's-Gravenhage

Ik vraag uw aandacht en commentaar op het volgende.

Drie weken geleden was de service van Motigo voor het eerst beschikbaar, maar was binnen een halve dag weer verdwenen, nadat ik aan Motigo gemeld had dat daarmee ook alle overheidsinstellingen te lokaliseren waren. Na die paar uur was die service weer vervangen door de oude Nedstat. Nu, na ca. drie weken kwam op 2 april de Motigo-service weer online, maar wel met uitzondering van de locaties van geheime diensten e.d. die niet in het telefoonboek of elders geregistreerd zijn.

Daarom merkte ik op dat via Motigo Webstats elke terrorist in staat was om precies op 10-30 meter nauwkeurig de plaats van een aanslag te kunnen kiezen en dan bijv. de geheime dienst of een advocatenkantoor op te blazen. Die diensten zitten soms op plaatsen waar je dat niet zou verwachten, (Justitie bijv. in Breukelen). Men was ook bij de AIVD kennelijk hevig geschrokken van mijn melding en dat heeft er toe geleid dat deze prachtige faciliteit toen slechts een halve dag beschikbaar was.

Daarna was er nog iets bijzonders met Motigo Webstat, namelijk het ontbreken van de knop met koppeling van een geheime bezoeker naar de website van de SDN. Zo'n geheime undercover dienst van de overheid kenmerkt zich door een IP-adres te geven als: 192.172.12.1.x. De 'x' aan het einde is kenmerkend. Natuurlijk is ook daarop een truc te verzinnen om onontdekt te blijven. Een bedankje voor de waarschuwing heb ik niet mogen ontvangen.

m.vr.gr.

R.M. Brockhus

Westkade 227

1273 RJ Huizen

035-5244141

Mail: sdn@planet.nl

Web: www.sdnl.nl 

Onder de locatie per satelliet van het gebouw van de Rijksrecherche in Den Haag

Lees verderDisclaimer