NUJIJ lijkt geïnfiltreerd door AIVD of politieke activisten

IRM . . Juristen . . EU Grondwet <==> SDN . . Klokkenluider . . EuroStaete Tribunaal

Attentie: Persbericht met petitie voor de Tweede KamerAanbieding geschiedt: om 13.45 uur in de ontvangsthal van de Tweede KamerAlle Algemeen Economie Sport Achterklap Opmerkelijk Beurs Wetenschap

NUJIJ lijkt geïnfiltreerd door AIVD of politieke activisten

Gedachtepolitie actief op de reacties bij NUJIJ

De hierboven aangekondigde posting van het nieuwsfeit van het aanbieden van een petitie aan de Tweede Kamer werd door de censor van NuJIJ consequent verwijderd. Dit met het voor de hand liggende oogmerk dat zo weinig mogelijk mensen op de hoogte worden gesteld van deze actie.

Het is nu al een vijftal mensen die wij kennen overkomen dat de plaatsing van een nieuwsfeit door NUJIJ wordt gecensureerd. Zoals petitie aan de Tweede Kamer tegen de vergiftiging van kleuters op geïmpregneerd hout.

Dat is per definitie in strijd met de grondwet, waarin de vrijheid van meningsuiting vastligt. Het consequent verwijderen van echte nieuwsfeiten en politiek getinte meningen uit de 24-uurs lijst van beste gewaardeerde items die hout snijden, is het verwijderen van die postings volstrekt onacceptabel. De truc wordt toegepast om de originele link te vervangen door een neutrale naar de hogepage van NUJIJ.

Wanneer er meer mensen zijn zoals Sivia Videler die een slechte ervaring hebben met de censuur van NuJIJ, verzoeken wij dit ons te melden. Wij zullen deze grove schending van de grondwet aan de Tweede Kamer melden en bezien of hier ook strafrechtelijk tegen kan worden opgetreden. De dictatuur staat met dit soort praktijken pal voor de deur.

Redactie St. Sociale Databank Nederland

Een website als die van NuJIJ is bij uitstek een goede bron van informatie voor de geheime dienst om de gevoelens en standpunten uit de maatschappij gratis en voor niets op een presenteerblaadje te krijgen. Niet voor niets is de AIVD in enkele jaren gegroeid van 500 naar 1400 agenten. Bent u al wakker?